Klik op deze knop!
Afspraak

Page content

Revalidatie van uw paard, onze zorg.

De revalidatie bij een paard dient secuur en strikt te worden opgevolgd. Soms is dit voor de eigenaar een probleem, wij helpen je hier graag bij.

Revalidatie na blessure.

Nadat je paard een blessure heeft opgelopen volgt een revalidatieperiode.

In deze periode is het van groot belang dat de strikte aanwijzingen van de behandelende dierenarts opgevolgd wordt. Het is niet altijd mogelijk dat jij deze kan waarmaken voor welke reden ook (tijd, geen aangepaste accommodatie,..)

Wij kunnen deze belangrijke en precieze taak van u overnemen.

Ons revalidatiecentrum voor paarden is gevestigd in Nederland vlak aan de Belgische grens. Ons team wordt bijgestaan door professionele medewerkers vanuit verschillende disciplines om uw paard te begeleiden tijdens de revalidatie periode.

Naast ons eigen team wat bestaat uit een ruiter/instructeur, trainers/verzorgers een homeopaat voor dieren, bioresonantie therapeut, worden we bijgestaan door een dierenarts, hoefsmid, paarden tandarts en osteopaat.

Door de intensieve samenwerking kunnen we  uw paard stap voor stap in zijn revalidatie te begeleiden. Door deze unieke begeleiding via verschillende invalshoeken en de uitgebreide mogelijkheden is  een optimale begeleiding van uw paard mogelijk. Door onze holistische kijk is preventie, de toekomst, gezondheid en welzijn van het paard ons grootste belang.

Naast revalidatie kan u ook gebruik maken van onze diensten, training, bioresonantie, homeopathie voor uw paard.

Het africhten, trainen of doorrijden door de professionele ruiter.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Revalidatie van uw paard, onze zorg.

    Plaats een reactie


    *


    Klik gerust eens door onze categorieën heen: